SPIELE MAX


spiele-maxUn concept nou in SMYK Group

În plus față de crestere, SMYK nu a respins nicio posibilitate de expansiune dinamică pe piețele externe prin achiziționarea de lanțuri străine cu un profil similar și o poziție locală bine stabilitã. Ca urmare a acestei strategii, compania a preluat lantul german Spiele Max în 2008. Datorita achizitionarii celor 41 de magazine noi, SMYK Group a consolidat în mod semnificativ poziția în regiune și a devenit un jucător cheie pe piața germană.expansion-e1467209164985
Spiele Max a fost prezentă pe piața germană de zeci de ani. Ea are o recunoaștere mare și o poziție foarte puternică în această regiune. Spiele Max este un lider în vânzările cu amănuntul de produse pentru copii, cum ar fi jucării, cărucioare sau mobilier pentru copii. Dobandirea lantului Spiele Max, SMYK Group a extins portofoliul cu marca segmentului “prețuri populare”.

Rețelei de magazine Smyk, sinonim cu prestigiu și calitate desavarsita pentru cei mai exigenți clienți, i s-a alăturat un lanț popular de magazine cu o colectie foarte mare de produse pentru copii la preturi atractive. Extinderea grupului țintă de clienți în Germania a deschis noi oportunități de dezvoltare pentru SMYK Group.

Mai multe informatii pe: http://www.spielemax.de

© 2016 SMYK Sp. z o.o. Toate drepturile rezervate