POLITICA DE CONFIDENŢIALITATE


Politica confidențialitate

SMYK All for kids S.R.L. lucrează pentru a vă asigura confidenţialitatea datelor dvs. atunci când utilizați serviciile noastre. Prin urmare, avem o politică care stabilește modul în care datele dvs. personale vor fi procesate și protejate.

Această politică de confidențialitate se referă numai la clienții, abonaţii și la utilizatorii Programului Card Discount aparținând SMYK All for kids S.R.L Dacă solicitați o slujbă în cadrul societății SMYK All for kids S.R.L, această politică de confidențialitate nu este aplicabilă. Politica de confidențialitate pentru solicitanți poate fi găsită pe site-ul nostru în secțiunea carieră.

Cine colectează şi prelucrează datele dvs?

Datele dvs. cu caracter personal sunt colectate/prelucrate de societatea SMYK All for kids S.R.L., având sediul în Bucureşti, Bd. Primăverii, nr. 19-21, etaj 2, ap. 22, sector 1, înmatriculată la Registrul Comerțului București sub nr. J40/11139/2009, având CUI: RO26234773.

Unde vă stocăm datele?

Datele pe care le colectăm de la dvs. sunt stocate în Spațiul Economic European (“SEE”), dar pot fi transferate și prelucrate într-o țară din afara SEE. Orice astfel de transfer al datelor dvs. personale va fi efectuat în conformitate cu cerinţele legislaţiei privind protecţia datelor.

Ce tipuri de date personale colectăm?

Vom colecta datele personale pe care ni le trimiteți, de exemplu, atunci când ne contactați prin intermediul programului Card Discount, vă abonaţi la newslettere sau participați la concursuri. Datele personale pe care ni le furnizați pot include, de exemplu, informații de contact, data naşterii și adresa. În plus, putem colecta anumite date personale, cum ar fi informații suplimentare despre identitatea dvs.

Cum folosim datele dvs. personale?

Putem folosi datele dumneavoastră personale în următoarele scopuri:

  • Pentru a crea și gestiona contul dvs. personal
  • Pentru a răspunde la întrebările dvs. și pentru a vă informa despre servicii/produse noi
  • Să trimitem oferte de marketing, cum ar fi newslettere/sms
  • Să notificăm câștigătorii diferitelor competiții/concursuri organizate direct de către SMYK All for kids
  • Să facem analize pentru a vă oferi informații şi oferte de marketing relevante
  • Pentru a valida că aveți peste 18 ani
  • Să vă trimitem informaţii cu privire la rating-ul produselor deja vândute de SMYK All for kids pentru a vă oferi posibilitatea de a influența oferta și serviciile/produsele noastre
  • Pentru a participa la diferite sondaje în vederea îmbunătățirii serviciilor noastre

Vom păstra datele dvs. atâta timp cât este necesar pentru a îndeplini scopurile de mai sus sau cât timp ne este cerut de lege. Ulterior, datele dvs. personale vor fi șterse.

Care vă sunt drepturile?

Aveți dreptul să solicitați oricând informații despre datele personale pe care le deținem (gratuit o dată pe an). Dacă datele dvs. sunt incorecte, incomplete sau irelevante, puteți solicita corectarea, completarea sau eliminarea informațiilor. Nu putem șterge datele atunci când există o cerință legală de depozitare, cum ar fi regulile de contabilitate sau când există alte motive legitime pentru păstrarea datelor. Vă puteți retrage consimțământul pentru folosirea datelor în scopuri de marketing în orice moment prin dezabonare la newsletter/sms/program card discount. Ne puteți contacta prin trimiterea unui e-mail la: card@smyk.com sau a unei scrisori la SMYK All for kids S.R.L., Bucureşti, Bd. Primăverii, nr. 19-21, etaj 2, ap. 22, sector 1.

De asemenea, aveți dreptul să adresați o plângere instanţei competente sau autorității de supraveghere.

Cine are acces la datele dumneavoastră?
Datele dumneavoastră pot fi transmise în cadrul grupului SMYK All for kids. Nu transmitem, nu vindem și nu cedăm terților datele dumneavoastră în scopuri de marketing în afara grupului. Datele transmise unor terți sunt utilizate numai pentru a vă oferi serviciile noastre.

CCTV

Pentru a vă asigura siguranța și pentru a preveni și descoperi criminalitatea, CCTV este în funcțiune în timpul vizitei dvs. la oricare dintre punctele noastre de lucru.

© 2016 SMYK Sp. z o.o. Toate drepturile rezervate