Carierã


Alătură-te echipei SMYK All for kids!

Dacă eşti o persoană motivată, cu spirit de echipă, organizată şi deschisă schimbărilor atunci poţi aplica pentru o poziţie de asistent vânzări în magazinele noastre!

Ai şi bune abilități de comunicare şi îţi doreşti să înveți într-o companie multinaţională, atunci trebuie să te cunoaştem!

Ce îţi oferim?

Salariu fix – peste media pieţei + tichete de masă + primă concursuri semestriale
Bonus la atingerea targetului de vânzări
Spor de weekend şi spor de noapte
​Discount în magazinele SMYK All for kids pentru toate produsele
​Zile suplimentare de concediu în funcţie de vechimea în companie
​Training-uri de specialitate şi posibilitatea de a promova în magazinele noastre atât în România cât şi internaţional.

Dacă te-am convins, atunci te rugăm să trimiţi CV -ul tău la adresa de email: parvu.gerogiana@ smyk.com, specificând magazinul în care ai vrea să lucrezi, dar nu înainte de a lua la cunoştinţă informaţiile de mai jos legate de confidenţialitatea datelor privind candidatura ta!

 

Politica de confidențialitate pentru solicitanți

SMYK All for kids S.R.L lucrează pentru a vă proteja confidențialitatea atunci când aplicați pentru un loc de muncă la noi. Această politică vă oferă informații despre modul în care tratăm, protejăm și procesăm datele personale pe care ni le dezvăluiți.

Colectăm și procesăm detaliile și datele pe care ni le oferiți în legătură cu cererea dvs. Acestea includ, de asemenea, informațiile pe care le primim împreună cu cererea dvs., de exemplu referințe ale angajatorilor anteriori.

În cazul în care ne furnizați date care aparțin unei terțe părți, în legătură cu cererea dvs., vă angajați să obțineți consimțământul terțului înainte de a prelucra datele.

SMYK All for kids S.R.L are o politică de a nu solicita informații personale delicate de la aplicanți. Astfel, nu furnizați informații personale sensibile, de ex. rasă /origine etnică, opinii politice, convingeri religioase / filosofice, orientare sexuală la depunerea cererii.

Atunci când depuneţi o solicitare pentru un loc de muncă, în același timp, sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale într-un proces de recrutare. Datele dvs. vor fi utilizate pentru a vă evalua cererea, pentru a vă verifica referințele și alte informații pe care le-ați furnizat. De asemenea, vom utiliza datele dvs. pentru a răspunde la cererea dvs. și pentru a vă invita la un interviu dacă profilul dvs. se potrivește unei poziții vacante.

Am luat măsuri tehnice și organizatorice pentru a vă proteja datele împotriva pierderii, manipulării sau accesului neautorizat. Ne adaptăm continuu măsurile de securitate la evoluțiile tehnice în desfășurare. Datele dvs. personale rămân în baza noastră de date timp de 6 luni după cea mai recentă actualizare. Aveți dreptul să ne contactați și să examinați datele personale care sunt păstrate în legătură cu dvs. Dacă sunt incorecte, incomplete sau irelevante, puteți solicita ca datele să fie corectate, actualizate sau șterse în orice moment.

Ne puteți contacta prin trimiterea unui e-mail la card@smyk.com sau a unei scrisori la  SMYK All for kids S.R.L., Bucureşti, Bd. Primăverii, nr. 19-21, etaj 2, ap. 22, sector 1, dacă aveţi întrebări cu privire la solicitarea dumneavoastră sau datele dumneavoastră personale.

© 2016 SMYK Sp. z o.o. Toate drepturile rezervate