JUCĂRII ȘI ACCESORII PENTRU ȘCOALĂ


Magazinele SMYK All for kids oferă o gamă largă de jucării din toate domeniile: inclusiv jucării de pluş, păpuşi, maşini, jocuri, blocuri pentru construit, jucării educative şi jucării pentru bebeluşi. Toate jucăriile respectă cele mai înalte standarde de siguranţă, iar jucăriile pentru bebeluşi deţin toate aprobările aplicabile. Gama noastră de jucării este realizată cu luarea în calcul a pasiunii şi aşteptărilor copiilor, motiv pentru care SMYK All for kids aduce mereu jucării noi, interesante şi inovative pe piaţă.

Disponibil exclusiv în magazinele SMYK All for kids, brandul „SMIKI –Fun to learn” este un răspuns la așteptările diverse ale copiilor. SMIKI este un brand creat cu grijă pentru micii noștri clienți, adaptat vârstei și intereselor lor. Fiecare copil va găsi ceva să-i placă printre multele jucării creative și educaționale ale brandului SMIKI.

Filozofia de brand SMIKI este de a stimula dezvoltarea copiilor prin joc și distracție. SMIKI a fost proiectat pentru a-i introduce pe cei mici într-o lume a imaginației și a aventurii. Joaca independentă stimulează de asemenea copiii să dezvolte abilitățile de gândire logică, să conecteze evenimentele și să-și îmbunătăţească abilitățile sociale.

Toate jucăriile SMIKI respectă cele mai înalte standarde de siguranță, au semne de securitate aplicabile și manuale de utilizare. Dacă este nevoie de baterii, pe cutie, există întotdeauna informaţii utile despre tipul acestora și dacă sunt incluse în setul de jucărie. În prezent, SMYK All for kids oferă 5 linii  jucării educative SMIKI  marcate cu diferite culori, astfel încât un client poate alege cu ușurință cea mai potrivită vârstei copilului. Linia portocalie este conceputã pentru cei mai mici copii (0-3 ani). Linia violet este, de asemenea, o propunere pentru cei mai tineri copii, dar toate jucăriile incluse în aceasta sunt realizate din materiale moi, plăcute la atingere. Linia verde acoperă jucării educative pentru copii de peste 3 ani. Ele sunt destinate atât pentru fete şi pentru băieţi. Pe lângă acestea în familia SMIKI există alte două linii: cea roz și cea albastră concepute pentru copii de peste 3 ani. Aceste două linii SMIKI separate, au fost create pentru că la vârstă de 3 ani gusturile băieților și ale fetelor sunt adesea complet diferite. Linia roz include jucăriile preferate de fete, în timp ce linia albastră este mai populară în rândul băieților. Toate acestea reprezintă doar un sfat care poate ajuta părinții sa găsească o jucărie potrivită pentru copiii lor.

În 2012, familia SMIKI a crescut cu un sub-brand „SMIKI – îngrijire copii”. Acesta include produse cosmetice pentru copii și accesorii disponibile exclusiv în magazinele SMYK Group.

Gama noastră de accesorii pentru şcoală, cărţi şi multimedia reprezintă un supliment excelent al liniei noastre de jucării. În lumea de azi, ar fi greu să ne imaginăm că un copil se poate dezvolta cum trebuie fără cărţi. Iată de ce, magazinele SMYK All for kids conţin cărţi, pe care părinţii le pot citi copiilor aproape din momentul naşterii. Aceste cărţi sunt create special pentru copii şi de aceea, includ o serie de cărţi de poveşti frumos ilustrate, cărţi de povestiri şi cu desene. Oferta este completată constant cu cele mai noi produse educaţionale.

Oferta educațională este completată de categoria de produse multimedia.

În magazinele SMYK All for kids găsiți o gamă largă de noutăți: jocuri pentru calculator, programe de studiu, dicționare.

© 2016 SMYK Sp. z o.o. Toate drepturile rezervate