SMYK


smyk_logoLanţul de magazine SMYK

Reţeaua magazinelor SMYK oferă o gamă largă de jucării, accesorii pentru şcoală, cărţi, multimedia, accesorii pentru bebeluşi şi de asemenea, haine şi încălţăminte pentru copii, de la naştere şi până la vârsta de 14 ani. SMYK este unica reţea polonă de magazine unde clienţii vor găsi pentru copiii lor „totul sub un singur acoperiş”. Înţelegerea necesităţilor copiilor şi a părinţilor lor este ceea ce a permis reţelei de magazine a companiei o extindere atât de dinamică. Doar la Smyk puteti gasi brandurile: COOL CLUB( haine si incaltaminte) şi SMIKI ( jucarii).

Jucarii

Magazinele SMYK oferă o gama larga de jucarii din toate domeniile: inclusiv jucării de pluş, păpuşi, maşini, jocuri, jucării de imitare, cărămizi pentru construit, jucării educative şi jucării pentru bebeluşi. Toate jucăriile respectă cele mai înalte standarde de siguranţă, iar jucăriile pentru bebeluşi deţin toate aprobările aplicabile. Gama noastră de jucării este realizată cu luarea în calcul a pasiunii şi aşteptărilor copiilor, motiv pentru care SMYK este întotdeauna prima companie care aduce jucării noi, interesante şi inovative pe piaţă. Aproximativ 30% din oferta de jucării SMYK se poate găsi exclusiv în magazinele SMYK. SMYK deţine poziţia de lider printre reţelele de magazine de jucării şi se află într-o continuă promovare a ideii de învăţare prin joc. Produsele educaţionale reprezintă o parte importantă a ofertei noastre.

CĂRȚI ȘI ACCESORII PENTRU ȘCOALĂ

Gama noastră de accesorii pentru şcoală, cărţi şi multimedia reprezintă un supliment excelent al liniei noastre de jucării. În lumea de azi, ar fi greu să ne imaginăm că un copil se poate dezvolta cum trebuie fără cărţi. Iată de ce, magazinele SMYK conţin cărţi, pe care părinţii le pot citi copiilor aproape din momentul naşterii. Aceste cărţi sunt create special pentru copii şi de aceea, includ o serie de cărţi de poveşti frumos ilustrate, cărţi de povestiri şi cu desene. Oferta este completată constant cu cele mai noi produse educaţionale.

Oferta educationala este completata de categoria de produse multimedia.

In magazinele SMYK gasiti o gama larga de noutati: jocuri pentru calculator, programe de studio, dictionare.

Echipamente pentru bebelusi

Lantul de magazine Smyk reprezinta un leader in domeniul accesoriilor pentru bebelusi
Deja de multi ani, tinerii parinti, cumpara de la noi produse pentru bebelusii lor. Aici ei pot gasi tot ce are nevoie un nou-nascut : accesorii, cosmetice, haine, încălţăminte, jucării, cărucioare, pătuţuri şi scaune de maşină. Pe langa accesoriile pentru bebelusi la SMYK puteti gasi atat produse pentru alaptat cat si pentru femei insarcinate.

© 2016 SMYK Sp. z o.o. Toate drepturile rezervate