SMYK MEGASTORE


smyk_megastore

În 2010 SMYK Group a dezvoltat un concept inovator de magazin dedicat celor mai mari orașe din Polonia.

SMYK Megastore – un magazin universal de mari dimensiuni

Noul concept este perfect pentru centre comerciale mari din marile zone urbane, în care întreaga familie poate petrece cât de mult timp doreste la cumpărături, fără a se grăbi, fara a-si face griji pentru copii, si mai presus de toate, vor găsi ceea ce caută.

Primul magazin Smyk Megastore a fost deschis la 20 noiembrie 2010 in centrul comercial Targówek în Varșovia.
MEGASTORE – MEGA spatiu , MEGA confort

Conceptul SMYK Megastore în primul rând înseamnă zonele comerciale mari – peste 2.000 mp. Aceasta garantează, de asemenea, acces direct din parcare, fără ascensoare sau scari, eliminarea barierelor, cum ar fi scări rulante, pentru cei mai tineri vizitatori care călătoresc în cărucioare. Marea selecție de produse este astfel combinata cu confort și spațiu, creând condiții ideale pentru o experiență plăcută la cumpărături de familie.

MEGASTORE – Un loc pentru toti

SMYK Megastore este proiectat pentru a face mai uşoarã alegerea şi cumpãrarea produselor necesare clientului. Cumparatorii vor aprecia culoarele largi, marcate în mod clar cu placute luminoase, culorile și mobilierul cu masuri de siguranță sunt adaptate pentru cei mai tineri vizitatori. Nu te poti pierde la SMYK Megastore: delimitarea clară a departamentelor și iluminatul adecvat fac cumparaturile o placere. Clienții pot conta pe asistență specializata din partea asistentilor de vanzari – personalul Smyk este întotdeauna selectat dintre candidații cu experiență in lucrul cu copiii.

MEGASTORE – totul într-un loc

SMYK Megastore înseamnă cea mai largă gamă de produse, jucării și accesorii din fiecare categorie. Clienții pot găsi produse care sunt greu de găsit în altă parte.

MEGASTORE – MAI MULT SHOPPING

Formatul Megastore prevede zone în care copiii se pot bucura de întâlnirea cu alți tineri și tutorii acestora. Există si un loc de joacă pentru copii, cu o mulțime de accesorii. De asemenea camera “Mama și copilul” este la dispoziția părinților, în orice moment, oferind condiții confortabile pentru odihnă și hrănire a sugarilor.

Magazin in magazin

SMYK Megastore explorează pe deplin conceptul de “un magazin intr-un magazin”, care este deja familiar cumparatorilor în alte locații SMYK. Megastore include buticuri dedicate brandurilor cele mai renumite și apreciate de copii, cum ar fi Barbie, Fisher-Price, LEGO, PLAYMOBIL, Disney sau Smiki.

MEGASTORE – MAI MULT decât oriunde altundeva

Mai multe accesorii
SMYK Megastore oferă:
– peste 140 de modele de carucioare pentru copii – zeci dintre acestea disponibile exclusiv la SMYK Megastore,
– de două ori mai multe branduri de scaune auto ca in cele mai mari magazine tradiționale format SMYK,
– cea mai mare selecție, din lanțul SMYK ,de balansoare, leagăne și hamace
– selecție de lenjerie dubla ca și dimensiune fata de alte magazine SMYK
– peste 25 de modele diferite de paturi pentru copii
– mai mult de 25 de modele de scaune de masa
– o selecție largă de paturi pentru copii exclusiv pentru SMYK Megastore

Mai multa moda

SMYK Megastore este o casa de moda adevaratã pentru copii, cu o mare selecție de îmbrăcăminte și încălțăminte, inclusiv o gamă completă de propria marcă Club cool pentru copii pana la 14 ani

Mai multe electronice

SMYK Megastore este singurul loc cu o astfel de selecție largă de produse de înaltă tehnologie destinate copiilor, cum ar fi laptop-uri pentru copii, playere multimedia (MP3 si MP4) și camere pentru copii.

Mai multă distracție

Niciodata pana acum “Centrul Imagination” nu a fost atât de mare, cu numărul și varietatea de produse, temele clare, iar sortimentul extins de kituri arheologie, bijuterii, instrumente muzicale, și microscoape

© 2016 SMYK Sp. z o.o. Toate drepturile rezervate