COOL CLUB


logo_cool_club_duze

COOL CLUB este un brand unic de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru copii creat de echipa de designeri SMYK și disponibil exclusiv în magazinele noastre. Marca Cool Club este prezentă pe piața polonă din anul 2001.

În fiecare sezon, designerii pregătesc o colecție completă pentru fiecare grupă de vârstă de la 0 la 14 ani. Veți găsi mereu elemente noi și unice ale colecției de îmbrăcăminte Cool Club, care vor satiface cu siguranță cerințele celor mici și așteptările cu privire la raportul preț – calitate al produselor!

Crearea fiecărei colecții pornește de la premisa că o copilărie fericită este plină de bucurie și culoare! Vrem să facem fericiți copii și părinții, oferindu-le haine atractive, încălțăminte și accesorii marca Cool Club, pentru orice ocazie.                  

Fie că sunt purtate la școală, în activitățile sportive, la întâlnirile cu prietenii, aniversările sau evenimentele speciale hainele și încălțamintea marca Cool Club sunt create în conformitate cu cele mai recente tendințe în modă, de aceea suntem siguri că cei mici vor arăta cool în ele!

Copilăria constă într-o mulțime de activități mici de zi cu zi (să bați palma cu tatăl tau după întoarcerea sa de la muncă, pierderea unui dinte de lapte, alegerea hainelor din garderoba sau a ținutei pentru o petrecere). Vrem să fim cu voi în aceste momente și va împărtășim emoțiile!

Ne place să avem grijă de copii, de aceea înțelegem nevoile lor și creăm modele, care  nu sunt numai cool, dar de asemenea practice și placute la purtare, la un preț accesibil. De aceea, hainele noastre sunt purtate de copii și admirate de toată familia și prieteni!

Suntem de părere că moda pentru copii este o chestiune de stil, și să îți cauți stilul este unul dintre cele mai cool lucruri din adolescență. Promitem copiilor libertatea de a fi ei înșiși, astfel încât să își poată dezvolta pe deplin creativitatea si personalitatea. De aceea, oferim haine care ii pot ajuta să-și găsească propriul stil și să sublinieze ceea ce este cel mai important în copilărie – joc, creativitate nelimitată, energie, zâmbet, culoare și bucurie.

© 2016 SMYK Sp. z o.o. Toate drepturile rezervate